L'Oréal Hyaluron Specialist:

Hyaluron Specialist Dnevna Krema 50ml: Ova dnevna krema sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline koja dubinski hidrira kožu i vidljivo smanjuje bore. Pogodna je za sve tipove kože, pružajući dugotrajnu hidrataciju i elastičnost.Hyaluron Specialist noćna hidratantna krema obogaćena je visokom koncentracijom 2 vrste hijaluronske kiseline. VISOKO MOLEKULARNA HIJALURONSKA KISELINA pomaže u hidrataciji i zaglađivanju kože, dok MIKRO HIJALURONSKA KISELINA prodire do epidermisa i vraća jedrinu koži. DEJSTVO: VRAĆANJE VOLUMENA I HIDRATACIJA + ZAGLAĐIVANJE BORA. TEKSTURA: BOGATA I HRANLJIVA. Hidriranoj koži se vraća jedrina, a bore deluju zaglađeno. DERMATOLOŠKI TESTIRANO. POGODNO ZA SVE TIPOVE KOŽE, ČAK I OSETLJIVU


L'Oréal Age Specialist:


Age Specialist 65+ Dnevna Krema 50ml
: Namenski formulirana za zrelu kožu, ova krema nudi intenzivnu negu koja cilja na bore, opuštenost kože i gubitak gustine. Obogaćena je regenerativnim sastojcima koji vraćaju vitalnost i sjaj koži.
L'Oréal Paris je stvorio AGE SPECIALIST, liniju proizvoda sa posebnom formulom za borbu protiv bora, za mladalačku kožu u svakom životnom dobu. Posle 65. godine, koža gubi čvrstinu, a bore postaju vidljivije. AGE SPECIALIST 65+ vidno koriguje znakove starenja u formulaciji sa sledećim sastojcima VITAMIN B3, B5, E - moćna kombinacija vitamina pomaže u obnavljanju i jačanju barijere kože. ULJE KAMELIJE - plemenito, lagano ulje koje hrani i hidrira kožu. U FORMULI SA SPF 20: štiti od UV zračenja i vidno umanjuje staračke fleke. KLINIČKI DOKAZANO [TROSTRUKO] DEJSTVO: 1. ODRŽAVA KONTURE LICA Koža je vidno čvršća, konture izgledaju kao da su ponovo definisane. 2. UMANJUJE BORE Koža je glatkija, bore su manje vidljive. 3. BORI SE PROTIV STARAČKIH FLEKA Veličina i intenzitet staračkih fleka se smanjuje. Ten je ujednačeniji i blistaviji. 84% ŽENA: KOŽA JE ČVRŠĆA*; 82% ŽENA: KOŽA IZGLEDA GLATKIJA*; -30% VIDLJIVOST STARAČKIH FLEKA**. *Samoprocena 51 žene posle 4 nedelje. **Instrumentalni test 40 žena, 4 nedelje. TESTIRANO POD DERMATOLOŠKOM KONTROLOM.

Age Specialist 55+ Dnevna Krema 50ml:

Ova krema pruža ciljanu negu za kožu koja pokazuje znakove starenja, poput gubitka čvrstoće i pojave bora. Formula je obogaćena sastojcima koji stimulišu obnovu kože i smanjuju vidljive znakove starenja.Detaljnije o proizvodu
L'Oréal Paris je stvorio AGE SPECIALIST, liniju proizvoda sa posebnom formulom za borbu protiv bora, za mladalačku kožu u svakom životnom dobu. Posle 55. godine, pojavljuju se duboke bore, koža počinje da gubi elastičnost, a konture lica postaju slabije definisane. Age Specialist 55+ dnevna nega bogata je sledećim sastojcima: PEPTID - ojačava strukturu kože i čine je čvršćom. ULJE KAMELIJE - plemenito, lagano ulje koje hrani i hidrira kožu. KLINIČKI DOKAZANO [TROSTRUKO] DEJSTVO: 1. UMANJUJE BORE Koža je glatkija, bore i fine linije su manje vidljive. 2. ZATEŽE KOŽU Koži se vraća elastičnost. Izgleda kao posle liftinga. 3. REDEFINIŠE KONTURE Koža je gušća i ima vidno bolji tonus. Konture lica deluju bolje definisane. 96% ŽENA: KOŽA JE GUŠĆA I GLATKIJA*; 83% ŽENA: KONTURE SU BOLJE DEFINISANE*; BORE SU UMANJENE ZA 34%**. TESTIRANO POD DERMATOLOŠKOM KONTROLOM. *Samoprocena 40 žena posle 6 nedelja. **Zrakaste bore „smejalice“, instrumentalni test na 40 žena, broj bora posle 4 nedelje.


Pogledajte sledeći članak

Podeli sa prijateljima